rådgivning

Jeg er medlem af Danske Arkitektvirksomheder og har de uddannelses- og erfaringsmæssige kvalifikationer, der er påkrævet for at drive arkitektvirksomhed i Danmark.

Jeg har gennem årene været arkitekt på mange om-, til- eller nybygningsopgaver. Arbejdet spænder fra totalrådgivning af hele byggeopgaven til rådgivning i forbindelse med mindre ombygninger og indretningsopgaver samt fra nænsom restaurering til nybyggeri, fra total restaurering af fredede herregårde og mindre ombygninger af almindelige boliger.​

Køberådgivning

Til interesserede købere af en eksisterende bolig tilbyder jeg gennemgang ejendommen, herunder eventuelle skader/mangler fra tilstandsrapporten og en evt. vurdering af fremtidige problemer/skader for ejendommen.

Med min arkitektfaglige baggrund rådgiver jeg også gerne køberen i forhold til de ønsker/muligheder, de gerne vil have belyst - fra mindre ombygninger til større istandsættelser.

Prisen ligger typisk omkring 2500 kr. i alt og afregnes efter medgået tid med 1000 kr. ekskl. moms pr. time.

Sådan er processen

For at sikre at jeg får leveret den bedste kundeoplevelse, har jeg en struktureret tilgang til ethvert projekt som består af et 3-trins procesforløb.

Kontakt

Arkitekt Jarl ApS​

CVR: 38633759

Orla Lehmannsgade 2D, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 29 79 25 80

E-mail: arkitektjarl@outlook.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil rapporter nu!

29 79 25 80

Copyright © 2021 Arkitekt Jarl ApS. Alle rettigheder forbeholdes.