Omfattende boligvurdering med professionel og billig tilstandsrapport

Grundig, professionel og billig tilstandsrapport

Står du og skal til at købe eller sælge en bolig?

Så er en tilstandsrapport en essentiel del af processen.

En tilstandsrapport giver dig nemlig en omfattende vurdering af boligens tilstand, og kan hjælpe dig med at undgå både dyre overraskelser og juridiske problemer.

Her hos Arkitekt Jarl ApS foretager jeg en grundig gennemgang af boligen og dens installationer, og jeg udarbejder derefter en detaljeret rapport for at give dig et klart overblik over boligens tilstand og eventuelle reparationsbehov.

Med min placering i Vejle har jeg nem adgang til både Horsens, Billund og Kolding, samt omegn, og jeg er stolt af at kunne tilbyde grundige, professionelle og billige tilstandsrapporter.​

Hvad inkluderer min tilstandsrapport?

En grundig tilstandsrapport er af højeste vigtighed, og til trods for mine gode priser inkluderer min tilstandsrapport derfor en gennemgang af følgende punkter:

  • Tag og tagrende.
  • Murværk.
  • Vinduer og døre.
  • Gulvlægning i blandt andet køkkenet og badeværelset.
  • Indvendige vægge.
  • Lofter.
  • Loftrum.
  • Samt mere.

​​

Den bygningskyndige gennemgår med andre ord huset fra kælder til kvist, og du vil som kunde altid blive holdt løbende opdateret.

Klar til at høre mere?

Ønsker du at høre mere om muligheden for en professionel og billig tilstandsrapport? Eller er du klar til at få et uforpligtende tilbud med en pris, der er både fair og gennemskuelig?

kontakt mig allerede i dag og bestil din gratis konsultation, uanset om det drejer sig om villaen, andelsboligen, ejerlejligheden eller sommerhuset.

Mine tilstandsrapporter er altid objektive og pålidelige, uanset om de er til sælgeren eller køberen, og mine priser ligger oftest på 4.000-4.800 kroner.

Sikr dig derfor en tryg og gennemsigtig bolighandel med en billig tilstandsrapport, som du kan stole på.​

Sådan er processen

For at sikre at jeg får leveret den bedste kundeoplevelse, har jeg en struktureret tilgang til ethvert projekt som består af et 3-trins procesforløb.

Kontakt

Arkitekt Jarl ApS​

CVR: 38633759

Orla Lehmannsgade 2D, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 29 79 25 80

E-mail: arkitektjarl@outlook.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil rapporter nu!

29 79 25 80

Copyright © 2021 Arkitekt Jarl ApS. Alle rettigheder forbeholdes.